• Gratis frakt fra: 1500 kr
  • rask levering

Om oss

Kjære kunde!

I Nytt & Nyttig arbeider vi hele tiden for å bringe deg nye og nyttige produkter. Eventyret begynte i 1969, da min pappa Arne Hartwedt la grunnsteinen i det som i dag er Nytt & Nyttig. Vi har hele tiden utviklet oss, men én ting har alltid vært uendret: Vi liker å være tidlig ute med å tilby nye løsninger til fornuftige priser.

Vårt mål er å gjøre hverdagen både enklere og morsommere for deg og dine. Vi tilbyr nyttige nyheter og gode gamle bestselgere for hus, hage, kropp, bil, kjæledyr osv. Enten du er på jakt etter sammenleggbart, uttrekkbart, tidsbesparende eller plassbesparende så har vi gode idéer. Er du på jakt etter en strammere figur? Sjekk ut en av våre mange effektive treningsredskaper, eller juks deg frem til «drømmefiguren» med vår bestselger gjennom årrekker. Vi har svaret på det meste! Kanskje vi til og med kan gi deg løsningen på et problem du ikke engang var klar over at du hadde?

DERE kunder er det mest verdifulle vi har. I 2001 bestemte vi oss for å gjøre litt ekstra stas på dere og vise hvor mye dere betyr for oss! Siden den gang har vi spandert reiser på mange av våre kunder til en rekke ulike destinasjoner. Som kunde hos oss lever du nemlig i «konstant fare» for å motta tilbud om å bli med på tur! Mange av våre kunder har knyttet livsvarige vennskap gjennom våre turer. Kanskje er det felles interesse for Nytt & Nyttig-produkter som har fått praten på glid?

Vi er en familiebedrift, og for oss er fellesskap viktig. Vi elsker å ha det gøy på jobb; hverdagen vår blir lyst opp når vi vet at kundene våre er fornøyde! Her på huset er vi som en stor familie – dere medregnet blir vi en ENORM familie! MEN vi har alltid plass til flere! Bli med så kan vi bidra med å skape de gode historiene. Vi er nemlig til for DEG og DINE!

Kontakt oss