• Gratis frakt fra: 1500 kr
  • rask levering

Betingelser

Nytt & Nyttig AS er ansvarlig for transaksjoner som gjennomføres i nettbutikken. All informasjon er kryptert og utføres med den sikreste teknologien (SSL). Kortnummer og personlig informasjon er beskyttet, og formidles ikke til tredjepart.

Nytt & Nyttig forbeholder seg retten til å godkjenne samtlige ordrer. For å kunne bestille, må du være fylt 18 år og ikke være registrert med betalingsanmerkninger.

Personopplysninger behandles konfidensielt og oppbevares ifølge norsk lov. Opplysninger er sikkert lagret og vil ikke overgis eller selges til andre parter.

Pengene tilbake-garanti

Hvis du ikke er helt fornøyd med varene du mottar fra oss, kan du selvfølgelig returnere dem og bytte i noe annet (eller vi sender deg pengene tilbake). Dette må skje innen 14 dager, du betaler bare portoutgiftene. Det er ingen returrett på graverte produkter og undertøy.

2 års reklamasjonsrett

På alle varer som kjøpes fra Nytt & Nyttig gis 2 års reklamasjonsrett etter Forbrukerkjøpsloven.


Batterier

For å gjøre handelen raskere og mer lettvint for deg legger vi automatisk til riktig antall og type batterier dersom du bestiller noe som trenger batterier. Dersom du ikke har behov for disse er det bare å slette dem igjen i handlekurven.

Kontakt oss