• Gratis frakt fra: 1500 kr
  • rask levering

Frakt og betaling

Nytt & Nyttig AS er ansvarlig for transaksjoner som gjennomføres i nettbutikken. All informasjon er kryptert og utføres med den sikreste teknologien (SSL). Kortnummer og personlig informasjon er beskyttet, og formidles ikke til tredjepart.

Nytt & Nyttig forbeholder seg retten til å godkjenne samtlige ordrer. For å kunne bestille, må du være fylt 18 år og ikke være registrert med betalingsanmerkninger.

Pengene tilbake-garanti

Hvis du ikke er helt fornøyd med varene du mottar fra oss, kan du selvfølgelig returnere dem og bytte i noe annet (eller vi sender deg pengene tilbake). Dette må skje innen 14 dager, du betaler bare portoutgiftene. Det er ingen returrett på graverte produkter og undertøy.

Rask levering

Alt som er bestilt innen kl. 10.00 vil normalt bli sendt samme dag. Du vil motta e-post med informasjon når ordren sendes.


Henteinformasjon

Henteinformasjon vil bli sendt på sms (gratis) fra posten, sporingsinformasjon vil du motta på e-post fra oss.

Frakt

Vi sender FRAKTFRITT dersom du handler for over kr 1500,-. Ellers er frakten kun kr 99,-. Hvis en pakke ikke hentes innen liggefristen på 14 dager, belastes kjøper totale portokostnader (minimum kr 150,-). Vi sender ikke varer til utlandet.

Kort- og vippsbetaling

Ved bestilling blir beløpet kun reservert, når varene sendes vil fakturert beløp bli trukket fra din konto.

Kontakt oss