Lunsjpausen på Nytt & Nyttig gir rom for en sneket omgang og to mens kaffekoppen nytes for Lillian, Marianne og Kine. Både Lillian og Kine har lang fartstid som Nyttig-guider med et ti-talls destinasjoner bak seg. Nå er begge på kontoret og bidrar under planlegging – kanskje det neste blir strikketur?

Med mange strikkere på bygget går praten støtt om idéer til nye duppedingser. Siste nyhet er denne stilige garnbollen, strikkelyset samt et stort utvalg av fuskepelsdusker til uslåelige priser. Når ideen er klar er det Marianne, tredje generasjon i familiebedriften som tar det videre og sørger for utvikling av strikketilbehør og andre varer i nøye gjennomtestet kvalitet. Hun er også ivrig teststrikker for KLOMPELOMPE som har mye av æren for at strikkefeberen har inntatt Norge. KLOMPELOMPE består av de to dyktige designerne, Torunn og Hanne, som er lokale her i Haugesund/Karmøyområdet, som også er Nytt & Nyttigs hjemsted.

Vi tilbyr de superpopulære strikkebøkene i vårt vareutvalg. Helt fersk er VINTERBARN-boka som inneholder mange fine, nye oppskrifter.

       

Den fine luen som fjerde generasjon og fuskepelsdusk-modell, Tuva, har på seg er selvfølgelig KLOMPELOMPE-design. Alle som bestiller strikketilbehør får oppskriften med i pakken! Tuva er også stolt modell i KLOMPELOMPES SOMMERBARN.

Sjekk ut vårt store utvalg håndarbeids-tilbehør her.